Дългоочакваният биографичен филм за Доналд Тръмп Стажантът с участието на българската

...
Дългоочакваният биографичен филм за Доналд Тръмп Стажантът с участието на българската
Коментари Харесай

Бакалова, Стажантът и 8 минути овации в Кан: Пореден голям успех за българската актриса


Дългоочакваният биографичен филм за Доналд Тръмп " Стажантът " с присъединяване на българската актриса Мария Бакалова в ролята на Ивана Тръмп беше показан на кинофестивала в Кан в понеделник. Лентата и екипа, който я осъществя провокираха бурни осемминутни аплодисменти след премиерната прожекция във фестивалния замък, предадоха от Българска телеграфна агенция. 

" Време е още веднъж да вършим политически филми ", разяснява режисьорът на кино лентата, роденият в Иран Али Абаси.
 Драматичен искра: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан  Драматичен искра: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан  Драматичен искра: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан  Драматичен искра: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан
Премиерата на " Стажантът " беше измежду най-очакваните събития на фестивала, оповестяват от " Холивуд рипортър ", сравнимо само с прожекцията на " Мегалополис " на Франсис Форд Копола. Според медията филмът е приключен безусловно дни преди премиерата в Кан.

Лентата проследява пътя на младия Доналд Тръмп като магнат в региона на недвижимите парцели в Ню Йорк. Заглавието е отдадено на риалити шоуто, което той водеше и което го направи прочут във всеки американски дом.
                             

Мария Бакалова влиза в облика на някогашната брачна половинка на магната - към този момент починалата Ивана Тръмп. Българската актриса извършва някои предизвикателни подиуми във кино лентата, като тази, в която Тръмп хвърля Ивана на пода и я изнасилва. Според " Варайъти " сцената е била консенсусна, само че неуместна. Реакциите на публиката във фестивалния замък във връзка видяното на екрана са били спорни, оповестява изданието. 
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
След прожекцията режисьорът Абаси поздрави актьорите, участващи във кино лентата, а седящата в залата Кейт Бланшет прегърна Мария Бакалова.

Българската актриса още веднъж не изневери на стила по време на появяването си на аления килим в Кан. Тя беше облечена в дълга изрисувана рокля с голи плещи на  Dolce & Gabbana Alta Moda от сбирката им пролет 2016.  Изящни обеци и огърлица със зелени камъни допълваха звездната ѝ визия. 

Вижте в галерията зашеметяващата поява на Мари Бакалова на аления килим на фестивала в Кан:
 Като изящна картина: Мария Бакалова на премиерата на  Като изящна картина: Мария Бакалова на премиерата на  Като изящна картина: Мария Бакалова на премиерата на  Като изящна картина: Мария Бакалова на премиерата на
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР